• Klantenservice: 024 322 47 14
    ma-vrij 09:30-17:30 uur
  • Verzending met PostNL
  • Wij vermaken kleding
    in ons eigen atelier.
  • GRATIS verzending vanaf €100,-

VACATURE | Hoogenboom Women

VACATURE | Hoogenboom Women
12 januari 2023
VACATURE | Hoogenboom Women

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf in het centrum van Nijmegen. Bij Hoogenboom verkopen we kleding aan mannen en vrouwen. Mooie collecties in een vrij hoog segment. Zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding. We hebben de beschikking over een eigen maatwerkafdeling, atelier, koffiebar en ook een webshop. Hoogenboom heeft ongeveer 25 medewerkers.

 

Voor Hoogenboom WOMEN zijn we op zoek naar een  

 

ervaren verko(o)p(st)er (3-4 dagen)

 

Wie ben jij?

Je krijgt energie van mensen en mode. Ook ben je open en kun je zelfstandig binnen een team functioneren. Voor deze functie verwachten we gastvrijheid, ervaring met mode en zelfvertrouwen. Humor is een pré. Opleiding zegt ons voor deze functie niet veel; een juiste instelling wel.   

 

Hoogenboom?

Hoogenboom is een mooie grote winkel midden in de stad Nijmegen. 

 

Bij Hoogenboom help je de klant van het begin tot het einde. We hebben geen afdelingen of eilandjes. Hoogenboom is goed georganiseerd en de winkel wordt met zorg bijgehouden. We hebben leuke en goed geïnformeerde (veelal vaste) klanten. De meesten willen graag geholpen worden. Met allemaal verschillende individuen vormen we een hecht en flexibel team. Binnen kaders is er veel ruimte om jezelf te zijn.

 

Als verkoper heb je bij ons roulerende neventaken zoals bijvoorbeeld web, social media of inkoop. We werken structureel aan je verdere ontwikkeling. We proberen elke dag een stapje beter te worden en verwachten dat ook van onze medewerkers.

 

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je motivatiebrief met cv per e-mail naar d.ederzeel@hoogenboommode.nl.