Service

Hoogenboom Mode

De winkels zijn omgebouwd en onze nieuwe collecties hangen en liggen al voor u klaar. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit.

 

Naast dat wij in de regio Groot Nijmegen op afspraak bij u thuis komen, zijn er momenteel drie manieren waarop u onze winkel kunt bezoeken:

 

1. WINKEL OP AFSPRAAK

U kunt telefonisch een afspraak maken via  024 322 47 14  of een afspraak aanvragen via onderstaande link. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen.

Let op: Per afspraak maximaal 2 personen uit 1 huishouden. Wij houden ons in de winkel aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op: Er zijn dagelijks een beperkt aantal plaatsen online te reserveren. Mocht er geen mogelijkheid zijn om online te reserveren maak dan een telefonische afspraak via 024 322 47 14.

Maak een afspraak

Hoogenboom Mode

Afspraak maken

 

2. KLEDINGREPARATIE & ONDERHOUD

Kledingreparatie en onderhoud zijn geclassificeerd als essentieel. De winkel is hier dus gewoon voor geopend. Natuurlijk dient u zich wel aan de basisregels te houden.

 

3. CLICK & COLLECT

U kunt online bestellen in onze webshop, of telefonisch via 024 322 47 14. Wanneer u online bestelt kunt u kiezen voor de optie “Ophalen in de winkel”. Wij nemen nadat u uw bestelling heeft geplaatst contact met u op om een tijdslot te bepalen waarin u uw bestelling kunt komen ophalen. U kunt uw bestelling afhalen bij Hoogenboom Men of Hoogenboom Women.