Trouw in stijl!

Kies voor een pak van Hoogenboom Mode in Nijmegen

 

Before you say 'I do' to the love of your life, you'll have to commit to something to wear on your special day.. Op zoek naar het perfecte trouwpak? Trouw in stijl met pakken van Hoogenboom Men in Nijmegen. Wij hebben een groot aanbod trouwpakken. Ook kunt u bij ons trouwpakken en smokings op maat laten maken. 

 

WELK TROUWPAK?

Kies een twee- of driedelig pak of een echt maatpak wat qua stijl en kleur bij uw smaak en bij de kleding van uw bruid past. Vaak draagt de bruidegom een overhemd in de kleur van de bruidsjurk.

 

HOE KIES IK EEN TROUWPAK?

Onze ervaren en deskundige verkopers helpen u graag bij het maken van de keuze voor een trouwpak. Zij nemen alle tijd om u vakkundig en eerlijk te adviseren.

 

ACCESSOIRES BIJ TROUWPAKKEN

Neemt u een stropdas of een strik? Welke schoenen, sokken of riem draagt u? Maak uw outfit compleet met een pochet en manchetknopen. Bekijk en vergelijk al deze accessoires op uw gemak in onze winkel.

picture row image

Trouwen

U bent altijd van harte welkom in onze winkel. U kunt ook een afspraak maken, eventueel met de door u gewenste verkoper. Uitzondering zijn de donderdagavond, zaterdag- en zondagmiddag. Het is dan meestal te druk.