• Klantenservice: 024 322 47 14
    ma-vrij 09:30-17:30 uur
  • Verzending met PostNL
  • Wij vermaken kleding
    in ons eigen atelier.
  • GRATIS verzending vanaf €100,-

 

 

 

 

Hoogenboom is een modebedrijf in het centrum van Nijmegen. Er werken bij ons ongeveer 25 mensen verdeeld over twee winkels. We verkopen kleding aan mannen en vrouwen. Mooie collecties in een vrij hoog segment. Hoogenboom is een full-service bedrijf met een eigen atelier en webshop.

 

Voor Hoogenboom MEN/WOMEN zijn we op zoek naar een 

 

ervaren parttime verko(o)p(st)er

 

Wie ben jij?

Je krijgt energie van mensen en mode. Ook ben je open en kun je zelfstandig binnen een team functioneren. Gastvrijheid, gezelligheid en samenwerken zijn voor ons belangrijk. Humor is een pré. Opleiding zegt ons voor deze functie niet veel; een juiste instelling wel.   

 

 

 

Hoogenboom?

Hoogenboom MEN is een mooie grote winkel midden in de stad Nijmegen. Dit najaar zal Hoogenboom WOMEN verhuizen naar een pand naast Hoogenboom MEN en dan één grote winkel gaan vormen.

 

Bij Hoogenboom help je de klant van het begin tot het einde. We hebben geen afdelingen of eilandjes. Hoogenboom is goed georganiseerd en de winkel wordt met zorg bijgehouden. We hebben leuke en goed geïnformeerde (veelal vaste) klanten. De meesten willen graag geholpen worden. Met allemaal verschillende individuen vormen we een hecht en flexibel team. Binnen kaders is er veel ruimte om jezelf te zijn.

 

Als verkoper heb je bij ons roulerende neventaken zoals bijvoorbeeld web, social media, inkoop, verhuur of maatkleding. We werken structureel aan je verdere ontwikkeling. We proberen elke dag een stapje beter te worden en verwachten dat ook van onze medewerkers.

 

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je motivatiebrief met cv per e-mail naar d.ederzeel@hoogenboommode.nl.