Verzenden en Retourneren

VERZENDEN

 

Verzending via PostNL

  • Als u een order hebt geplaatst en de betaling is ontvangen, wordt deze direct verwerkt door Hoogenboom. Uw order wordt op werkdagen verzonden via PostNL. Wanneer u een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! U mag er onder normale omstandigheden vanuit gaan dat u de order de volgende dag ontvangt. Voor orders op zaterdag en zondag is de levertijd 2 respectievelijk 1 dag langer. Bij bestellingen boven €100,- berekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder €100,- vragen wij een bijdrage van €3,95. Voor verzendingen naar het buitenland kunt u contact opnemen met online@hoogenboommode.nl.

 

  • U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. U kunt uw pakket volgen met het trackingnummer (Track&Trace). Dit trackingnummer staat in deze e-mail.

 

  • Als u de eerste keer niet thuis bent, zal PostNL het pakket de volgende dag nogmaals aanbieden. Na de tweede poging brengt PostNL uw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Het pakket blijft hier twee weken liggen en wordt daarna teruggestuurd.

 

  • Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

 

  • Al onze producten worden aangetekend en verzekerd verzonden.

 

Verzending ophalen in onze winkels

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen bij Hoogenboom Men of Hoogenboom Women. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Let op! Neem een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, ID kaart of rijbewijs).

 

RETOURNEREN 

Indien u wenst uw aankoop te retourneren kunt u gebruik maken van het bijgesloten retourformulier en de retoursticker. Geen retourformulier ontvangen? Klik dan hier.

 

Retouradres:

Hoogenboom Mode B.V.

Molenstraat 106-108

6511 HK Nijmegen

 

Let op: Artikelen die geretourneerd worden, dienen te verkeren in originele staat en verpakking. Indien het product is voorzien van een uniek genummerd zegel en het zegel is verbroken, dan accepteren wij het product niet en wordt het product teruggestuurd. De kosten zijn dan voor u.

Wanneer wij het retourpakket hebben ontvangen, zullen we deze in behandeling nemen en vergoeden we binnen 5 dagen uw betaling, inclusief eventuele leveringskosten (uitgezonderd de kosten voor het terugzenden van het product).

Let op: het is niet mogelijk om online artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een retourbetaling van het aankoopbedrag. Als u een andere maat / artikel / kleur wenst, dient u hiervoor zelf een nieuwe bestelling in onze webshop te plaatsen. In onze winkels is het wel mogelijk om artikelen om te ruilen. Een uitgebreidere versie van ons retourenbeleid kunt u hier lezen.

Indien u vragen heeft, kunt u tijdens de openingstijden van onze winkels: ma.: 11.00-17.30 uur, di. t/m vrij 9.30-17.30 (do. tot 21.00 uur), za. 9.00-17.00 uur,iedere eerste en laatste zondag van de maand koopzondag van 12.00-17.00 uur. contact opnemen via 024-3224714 of via online@hoogenboommode.nl.