• Klantenservice: 024 322 47 14
    ma-vrij 09:30-17:30 uur
  • Verzending met PostNL
  • Wij vermaken kleding
    in ons eigen atelier.
  • GRATIS verzending vanaf €100,-

RETOURNEREN (€2,95 retourkosten)

Main_image

Vul onderstaande velden in zoals deze vermeld staan op uw bestelbevestiging. U ontvangt vervolgens binnen 1-3 werkdagen een retourlabel per e-mail.


1. Print uw retourlabel en plak het retourlabel op het pakket. Zorg ervoor dat het retourlabel het oude label bedekt.

2. Breng uw pakket naar een PostNL-punt Lever uw pakket in bij het dichtsbijzijnde PostNL punt. Zorg er altijd voor dat u een verzendbewijs krijgt van het PostNL punt. Zonder dit verzendbewijs kunnen we uw retour niet verwerken indien het pakket verloren raakt.


Wanneer wij het retourpakket hebben ontvangen, zullen we deze in behandeling nemen en vergoeden we binnen 5 werkdagen uw betaling op dezelfde rekening als waarmee u de bestelling betaald hebt. De retourkosten van €2,95 worden ingehouden op het retourbedrag.  Indien u met Klarna heeft betaald zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.


Let op: het is niet mogelijk om online artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een retourbetaling van het aankoopbedrag. Als u een andere maat / artikel / kleur wenst, dient u hiervoor zelf een nieuwe bestelling in onze webshop te plaatsen.