• Klantenservice: 024 322 47 14
  ma-vrij 09:30-17:30 uur
 • Verzending met PostNL
 • Wij vermaken kleding
  in ons eigen atelier.
 • GRATIS verzending vanaf €100,-

Verzenden en Retourneren

 

VERZENDEN


Verzending via PostNL

 • Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €100,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €100,- rekenen we €2,95 verzendkosten.
 • U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. U kunt uw pakket volgen met het trackingnummer (Track&Trace). Dit trackingnummer staat in deze e-mail.
 • Als u de eerste keer niet thuis bent, zal PostNL het pakket de volgende dag nogmaals aanbieden. Na de tweede poging brengt PostNL uw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Het pakket blijft hier twee weken liggen en wordt daarna teruggestuurd.
 • Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
 • Al onze producten worden aangetekend en verzekerd verzonden.

 

Verzending ophalen in onze winkels

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen bij Hoogenboom Men of Hoogenboom Women. Let op! Neem een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, ID kaart of rijbewijs).

 

RETOURNEREN  

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Klik hier voor het retourformulier. Wij vragen u om dit retourformulier volledig ingevuld mee te zenden. Wij vragen u ook om hierbij een kopie van uw orderbevestiging te voegen. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retourneren kost €2,95 via PostNL als u gebruikt maakt van onze online retourmodule. Klik hier voor onze retourmodule. U vult hier de gevraagde gegevens in en wij sturen u een retourlabel per e-mail. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten voor u. 

Let op: retourneerd u niet de gehele bestelling? Dan wordt de standaard verzendkosten voor de heenzending niet teruggestort en betaalt u de verzend- en retourkosten.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u  onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening (€2,95 als u gebruikt maakt van onze retourmodule).

 

Retouradres:

Hoogenboom Mode B.V.

Molenstraat 106-108

6511 HK Nijmegen


Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn onderbroeken, sokken en parfums, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Let op: het is niet mogelijk om online artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een retourbetaling van het aankoopbedrag. Als u een andere maat / artikel / kleur wenst, dient u hiervoor zelf een nieuwe bestelling in onze webshop te plaatsen. In onze winkels is het wel mogelijk om artikelen om te ruilen. Een uitgebreidere versie van ons retourenbeleid kunt u hier lezen.

Indien u vragen heeft, kunt u tijdens de openingstijden van onze winkels: ma.: 12.00-17.30 uur, di. t/m vrij 9.30-17.30 (do. tot 21.00 uur), za. 9.30-17.30 uur,iedere eerste en laatste zondag van de maand koopzondag van 12.00-17.00 uur. contact opnemen via 024-3224714 of via online@hoogenboommode.nl.