• Klantenservice: 024 322 47 14
    ma-vrij 09:30-17:30 uur
  • Verzending met PostNL
  • Wij vermaken kleding
    in ons eigen atelier.
  • GRATIS verzending vanaf €100,-
Hoogenboom_Mode_Nijmegen

 

 

HOOGENBOOM MODE

1.500 m2 mode in een monumentaal Jugendstilpand

Hoogenboom Mode is met een vloeroppervlakte van 1.500 m2 één van 's lands grootste modezaken. In ons familiebedrijf staan gastvrijheid en vakmanschap centraal. Ons team adviseurs neemt de tijd voor u en geven een deskundig en eerlijk advies, afgestemd op uw wensen en budget.

Laat u inspireren door mooie heren en damesmode in een stijlvolle omgeving. Win bij onze enthousiaste modespecialisten advies in, of blader op uw gemak door modemagazines met een verse kop koffie in onze koffiebar Café Caja.

Hoogenboom Mode is gevestigd in het centrum van Nijmegen, Molenstraat 102-108.

 

Stijlvolle heren en dames mode van de hoogste kwaliteit

Met ons team brengen wij ieder seizoen een nieuwe collectie bestaande uit tientallen topmerken, eigen kledinglijnen en prachtige maatkleding.

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeer uw auto op het parkeerdek van de Molenpoortpassage (P9), op het parkeerterrein van De Vereeniging (P13) of in de Keizer Karel Parkeergarage direct aan het Keizer Karel Plein. In de straten rondom de winkel kunt u kort parkeren. Lees hier meer over parkeren, mobiel-parkeren en de betaalmogelijkheden in Nijmegen.

Hoogenboom Mode ligt op 5 minuten loopafstand van de bushalte Plein '44 en 10 minuten van het centraal station.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Hoogenboom_Mode_Molenstraat
Frank_Albert
De_speciaalzaak
Hoogenboom_Molenstraat_vroeger
Opa_en_Oma