• Klantenservice: 024 322 47 14
    ma-vrij 09:30-17:30 uur
  • Verzending met PostNL
  • Wij vermaken kleding
    in ons eigen atelier.
  • GRATIS verzending vanaf €100,-

VACATURE | Hoogenboom Men

VACATURE | Hoogenboom Men
12 januari 2023
VACATURE | Hoogenboom Men

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met 25 m/v in het centrum van Nijmegen. Bij Hoogenboom verkopen we kleding aan mannen en vrouwen. Mooie collecties in een vrij hoog segment. Zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding. We hebben de beschikking over een eigen maatwerkafdeling, atelier, koffiebar en ook een webshop.

 

Voor Hoogenboom MEN zijn we op zoek naar een  

  

ervaren verko(o)p(st)er (4-5 dagen)

Wie ben jij?

Je krijgt energie van mensen en mode. Ook ben je open en kun je zelfstandig binnen een team functioneren. Voor deze functie verwachten we gastvrijheid, minimaal 2 jaar ervaring met mode en zelfvertrouwen. Humor is een pré. Opleiding zegt ons voor deze functie niet veel. Een juiste instelling wel.   

Hoogenboom?

Hoogenboom MEN en WOMEN zitten in twee verschillende panden maar vormen één grote winkel. Deze functie is bij MEN.

Bij MEN help je de klant van het begin tot het einde. We hebben geen afdelingen of eilandjes. Hoogenboom is goed georganiseerd en de winkel wordt met zorg bijgehouden. We hebben leuke en goed geïnformeerde (veelal vaste) klanten. De meeste willen graag geholpen worden. Met allemaal verschillende individuen vormen we een hecht en flexibel team. Binnen kaders is er veel ruimte om jezelf te zijn.

Als verkoper heb je bij ons roulerende neventaken zoals bijvoorbeeld web, social media, inkoop of maatkleding. We werken structureel aan je verdere ontwikkeling. We proberen elke dag een stapje beter te worden en verwachten dat ook van onze medewerkers.

Onze salarissen liggen boven die van de cao. Bovendien hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; onder andere voor werkkleding en personeelsaankopen.

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je motivatiebrief met cv per e-mail naar d.ederzeel@hoogenboommode.nl.